آرشیو
طراح قالب
Tebyan
خواص روغن کرچک برای مو
يکشنبه دوم 9 1399

خواص روغن کرچک برای مو

در این مبحث میخاهیم شما را با فواید و کاربرد روغن کرچک بیشتر آشنا کنیم .

این روغن از لحاظ ظاهری رنگش زرد کهربایی متغیر به سبز است و رایحه خوب و ملایمی دارد .

دانه این روغن در مناطق گرمسیری آفریقا و آسیا کشت میشود . در صنعت آرایشی و پزشکی بسیار کاربرد دارد .

اگر بعد از بین بردن موهای زائد پوست شما ملتهب شود ،

روغن کرچک مرهم خوبی برای از بین بردن التهاب پوست شماست ، همچنین برای شوره موی سر نیز بسیار موثر است .

برای اینکه روند از بین بردن موهای زائد سرعت بگیرد ،  حتما روغن کرچک را روی پوست بمالید بعد از چند دقیقه با دستمال مرطوب به آرامی پاک کنید .

این روغن برای رشد مو ابرو و مژه توصیه میشود .

برای سلامت موها مقداری روغن کرچک گرم شده را به روی پوست سر به ریشه و ساقه مو بمالید .

برای اینکه روغن کرچک را روی ابروها بزنید ، یک توپ پنبه را به روغن کرچک آغشته کنید و روی آبروها بزنید و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا جذب شود ،  میتونید قبل از خواب هم این روغن را بزنید تا زودتر جذب شود ، ولی برای مژهها با احتیاط این کار را انجام دهید تا به چشم آسیبی نزند و حساسیت ایجاد نکند .


برچسب ها :
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 106802
تعداد نوشته ها : 679
تعداد نظرات : 3
Rss